Onze werkzaamheden

Schilderwerk is zo goed als het gebruikte product!

Dat wil zeggen dat als de voorbereidingen goed uitgevoerd worden en er daarna met een slechte kwaliteit lak wordt afgewerkt al het werk voor niets is geweest... Daarom is het essentieel om een goed product voor alle onderdelen van het schilderwerk te gebruiken.

 

Goed schilderwerk bestaat uit het degelijk voorbehandelen van de ondergrond, repareren van eventuele schade met een geschikt vulmiddel en aflakken. De keuze van deze producten is onder andere bepalend voor het eindresultaat. Daarom is het belangrijk om een duurzaam en degelijk product te kiezen dat de best mogelijke bescherming biedt.

 

We hebben een zeer goede ervaring met de producten van Sikkens en Sigma, van de glansgraad tot de weersvastheid en duurzaamheid. Alles wordt gedekt door deze merken. Daarom worden deze merken ook op grote schaal toegepast in onze projecten. Neem een kijkje op www.sikkens.nl of www.sigma.nl voor meer informatie.

 

Natuurlijk zijn er ook meer producten die een goede staat van dienst hebben en het is altijd mogelijk om in overleg een ander product toe te passen.